Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Juridische hulp nodig?

Contact

Incasso

Schakelt u een gerechtsdeurwaarder, een incassobureau of een incasso advocaat in? Dat hangt af van de incassomaatregelen die getroffen moeten worden. Over het algemeen worden particuliere vorderingen goed geregeld door een incassobureau of gerechtsdeurwaarder. Maar betreft het een iets complexere zaak, dan is een advocaat de beste keuze. Ik heb ruime ervaring op het gebied van incassorecht en word ingeschakeld door banken, incassobureaus en particulieren. 

De advocaat heeft kort gezegd meer mogelijkheden. Ik ben goed in staat om juridische verweren van debiteuren te beoordelen en maken een reële inschatting van de proceskansen in uw incassozaak. Daarbij is onze ruime proceservaring belangrijk. Komt het tot een beslaglegging of faillissementsaanvraag? Dan is tussenkomst van een advocaat onontbeerlijk. Een gerechtsdeurwaarder of incassobureau is hier niet toe bevoegd.

Juridische ondersteuning bij incassomaatregelen

Ik incasseer zowel buitengerechtelijk als gerechtelijk. Indien het buitengerechtelijke incassotraject niet tot betaling leidt, dan adviseer ik u vrijblijvend over de mogelijkheden om uw vordering in rechte te incasseren. Net als in het buitengerechtelijke incassotraject wordt ook bij het gerechtelijke incassotraject getracht om de kosten zoveel mogelijk op de debiteur te verhalen.